COACHES

De mensen van Femergy geloven in het Synergy effect. Losse parels kunnen prachtig zijn, echter samengesteld aan een draad creëer je een magnifieke ketting.


Eliane van Beukering
Oprichter en eigenaar van Femergy. Ik vind niets leuker dan naar mensen luisteren en horen waar ze behoefte aan hebben om vervolgens met ze mee te denken hoe of wie ze daarbij kan ondersteunen. Soms weet ik wie een goede coach of therapeut zal zijn, soms deel ik mijn eigen ervaringen, maar het kan ook zijn dat ik VVV-tjes stel. VVV-tjes staan voor Veel Vervelende Vragen, zoals een cliënte mij eens aangaf dat ik deed. Het resultaat is echter wel dat je op die manier je eigen oplossing vindt. Wat in ieder geval voorop staat is dat je als cliënt van Femergy je weer vitaal voelt, zodat je de dingen die je graag doet ook weer kan doen en met plezier. Hieronder vind je de parels met wie ik graag samenwerk!Maaike van Son
De samenwerking met Maaike verloopt als vanzelf. Wij hebben een vergelijkbaar profiel en voelen elkaar daarom naadloos aan. Maaike voert de werkzaamheden voor Femergy uit op een manier die mij altijd aanspreekt en ik nauwelijks anders zou doen. Daarom heb ik er ook alle vertrouwen in dat Maaike in de Groot Amsterdamse regio Femergy uitstekend vertegenwoordigd.

 


Jolanda van Hest
Samen met Jolanda heb ik de gezins- en kindercoach opleiding gevolgd, waarbij wij als snel Buddy’s werden en met elkaar eindeloos geoefend hebben met het protocol van de reversie methode en de inzichten via het Enneagram. Jolanda heeft zich daarna verder verdiept in het gebruik van de Enneagrammen en is daar een expert in geworden. Om inzicht te krijgen in jouw Enneagramtype en het lopen van de weg naar vrijheid is Jolanda de aangewezen persoon. Daarnaast kan zij ontzettend goed intuïtief masseren. Een geweldige combi om je snel weer vitaal te voelen!


DSC_1254-2 (2).jpg

Isabelle Plasmeijer
Isabelle heb ik gevraagd om ook deel te nemen aan het Femergy team omdat zij ervaringsdeskundig is op het gebied van eetstoornissen. Zij heeft naast een enorme hoeveelheid kennis en ervaring inmiddels ook de manier gevonden om met een eetstoornis om te gaan en anderen te helpen. Isabelle is een sprankelende en enthousiaste coach die in staat is om een ‘zwaar’ onderwerp luchtig en toch serieus beet te pakken!