BLOG

Persoonlijk en zakelijk leiderschap voor vrouwen

Loge21

Onlangs werd ik benaderd door Mary Span of zij een interview met mij mocht afnemen. Voor Loge21, een loge  voor evolutie in persoonlijk & zakelijk leiderschap. Ik was verbaasd toen ik naar haar site keek, daar stonden immers voornamelijk mensen met een directeursfunctie en voornamelijk ‘man’. Mijn wedervraag is of ze wel de juiste persoon voor zich had? En of ik daar wel tussen hoorde? Dat bleek het geval. Mary vertelde dat zij heel bewust de vraag voor een interview had neergelegd omdat zij van mening is dat wat Femergy doet zeker thuishoort binnen Loge 21. ‘Vrouwen in hun kracht zetten’ vindt Mary namelijk thuishoren in het rijtje “persoonlijk en zakelijk leiderschap’. In dat geval geef ik natuurlijk graag een interview, want meer en meer kom ik erachter dat wat Femergy vrouwen aanbiedt inderdaad gaat over persoonlijk leiderschap. Wanneer je een traject bij Femergy volgt krijg je inzicht in hoe je functioneert, waar je energielek(ken) zit(ten) en ga je keuzes maken. Daarbij krijg je handreikingen om daadwerkelijk jouw leven in kleine stapjes en op alle belangrijke gebieden aan te passen en te verbeteren. We kijken samen naar het totaalplaatje werk, gezondheid en privé en bieden jou ondersteuning bij de stappen die je kiest te gaan maken. Dat levert je op dat je meer gaat focussen en meer ruimte en energie ervaart om de dingen die voor jou belangrijk zijn ook daadwerkelijk te gaan doen. Kortom je neemt de regie van jouw leven weer volledig in eigen hand, je kiest voor persoonlijk leiderschap!

Lees het volledige artikel hier