Mindful Analysis

Alleen voor vrouwen! Doe de mindfullness analyse -Online coach programma van Femergy. 

Dagelijks online coaching & begeleiding in een kort en intensief tijdsbestek. 

Het middel is om concentratie en daardoor rust en orde in de chaos te brengen, creativiteit te stimuleren en de tijd te hebben voor overdenking, reflectie en verwerking van emoties.

Anneke: "Deze begeleiding werkt! Beter en sneller en toch persoonlijke gesprekken. Eén van de redenen dat ik hiervoor koos was om te werken alle rust, in je eentje in een vertrouwde omgeving en achter mijn eigen computer".

Naam

Mindful Analysis is op die ervaring gebaseerd én op het feit dat alle communicatie via e-mail volstrekt anders verloopt dan in werkelijkheid. De tijd wordt anders ervaren, sommige dingen voel je sterker, andere niet, je lichaam functioneert anders en zo zijn er nog veel meer elementen te benoemen.

Hoe werkt Mindful Analysis?

Via e-mail schrijf je dagelijks e-mails met je coach zodat er een briefwisseling ontstaat. De coach stelt jou vragen waar je rustig de tijd voor kunt nemen om jouw eigen antwoorden daarop te formuleren. Je creëert op deze wijze je eigen zelfhulpboek dat uitsluitend en alleen over jou gaat. Hier gaat het om jouw verhaal, de woorden die jij kiest en de betekenis die je zelf aan mensen en gebeurtenissen geeft en geeft jou inzicht hoe je hier op een voor jou prettigere manier mee om kunt gaan. Dat maakt deze manier van coachen veel persoonlijker en daardoor effectiever dan zelfhulpboeken of andere vergelijkbare methodieken.

Meer weten?